Så fixar du den bästa julfesten

Julen är en festlig högtid där firandet pågår i flera veckor innan julafton. Julfester, glögg och julbord med familj, vänner och kollegor avlöser varandra i december. Kanske planerar du att anordna en julfest? Då bör du läsa vidare och ta del av bra tips.

Beställ juldekorationer

Dekorationerna är A och O för en lyckad fest. Hos Partykungen hittar du allt som har med jul att göra. Här finns över 4500 unika produkter. Inför julfesten kan du exempelvis beställa klassiska juldekorationer, detaljer till juldukningen, roliga spel, julkalendrar, ljus, julgranar och julgranspynt. Här finns även julgodis. Du beställer online och får produkterna levererade hem till dörren inom ett par arbetsdagar.

Duka upp ett julbord

Ingen julfest utan julmat och annat gott. Det finns massor med [goda rätter till julbordet:https://alltommat.expressen.se/artiklar/sveriges-minst-alskade-julmat-det-har-vill-vi-inte-ha-pa-julbordet/ ] och du väljer själv hur många du vill servera. För en mindre fest räcker det kanske med klassiker som köttbullar, julskinka, lax, sill och Janssons frestelse. Om ni är ett stort sällskap kan du lägga till fler rätter som du tror att dina gäster kommer att gilla. Glöm inte att ha ett bord för efterrätter och choklad. Ingen fest är komplett utan godis. Glöm inte bort att dekorera bordet med passande servetter, tallrikar, blommor och ljus för att skapa rätt stämning.

Planera lekar

Innan eller efter maten är det alltid kul att leka lekar. Lekar som Svansen på grisen, pepparkakskull och paketleken är roligt för hela familjen. Självklart är det även roligt att dansa runt granen och sjunga sånger.