Maten betyder mycket för hälsan

När du äter hälsosam mat kommer du få ett hälsosamt liv. Det låter enkelt men det kan vara en svår uppgift att utföra rent praktiskt. Om du vill göra förändringar som håller över tid är ett första steg att se över dina matvanor och matbeteende. För att både kunna äta nyttig mat och minska risken att falla tillbaka i dåliga vanor är ett tips att testa Linas Matkasse under en period. I Linas matkasse får du nyttiga, goda och hälsosamma måltider utan att du behöver lyfta ett finger. Du behöver inte leta recept för att sedan behöva handla allt. Förutom att du äter god och näringsrik mat varje dag sparar du tid i vardagen.

Skräddarsy din matkasse

Alla recept i Linas matkasse är framtagna av skickliga kockar som har näringsberäknat varje portion. Dessutom planerar de för att det ska bli minimalt med matsvinn. Du kan själv välja dina middagar och skräddarsy din egen matkasse. Det finns 80 recept att välja mellan. Varje matkasse som levereras innehåller färska och lokala råvaror. Den stora fördelen med att ha en matkasse är att du inte behöver stå inne på mataffären efter jobbet och försöka fundera ut en bra middag. I en sådan stund är det lätt hänt att det slinker ner halvfabrikat och mindre nyttiga livsmedel.

Hälsosamma mattips

När du ska äta mer nyttig mat för ett hälsosammare liv finns det många bra tips. Att försöka välja produkter med fullkorn och mindre socker är bra att göra. Sedan är det viktigt att du äter mycket grönsaker, bär och frukter. Att äta fisk och skaldjur några gånger i veckan är också bra.