Mat och dryck till utflykten

Svenskar har alltid gillat att vara ute i naturen och åka på utflykt. Barn såväl som vuxna gillar äventyr i skogen, på stranden och i städer. Med god mat och dryck blir utflykten ännu roligare. Här hittar du de bästa tipsen.

Skaffa en termos till hela familjen

En eller flera bra termosar är ett måste inför utflykten. Du kan köpa högkvalitativa termosflaskor med eget tryck hos Medtryck. På deras hemsida hittar du ett brett sortiment av olika sorters termosflaskor, inklusive mattermosar, sopptermosar, kaffetermosar och biltermosar. Inför utflykten kan det vara en god idé att införskaffa en mattermos till alla familjemedlemmar, förslagsvis med ett personligt tryck. Mattermosen håller maten varm och fräsch i flera timmar. Att ta med egen mat är både roligt och billigare än att betala dyra restaurangpriser för hela familjen.

Packa näringsrik och god mat

Om ni ska göra många aktiviteter är det viktigt att ni också packar näringsrik mat så att ni har tillräckligt med energi under dagen. Det finns många bra maträtter som passar till matsäck och picknick. En mattermos passar särskilt bra för olika sorters soppor, men du kan även packa pastasallad, smörgåsar, piroger, pizza, wraps och pannkakor. Glöm inte att ta med ordentligt med vatten, framför allt om det är varmt utomhus.