Satsa på egna inbjudningskort till festen

Naturligtvis är det maten som är viktigast när du har bestämt dig för att ställa till med middagsbjudning, men faktum är att det är minst lika betydelsefullt att tänka på detaljerna. Det finns en hel del du kan göra för att se till att festen blir riktigt lyckad.

Ett riktigt bra, enkelt och billigt tips är att beställa egna inbjudningskort från Printer där du har friheten att göra din inbjudan precis så personlig och proffsig som du vill. Printer är ett tryckeri i Stockholm som levererar tryckta produkter över hela Sverige.

Fixa ett genomgående tema

När du bjuder in till fest med mat och dryck är det smart att låta ett genomtänkt tema speglas i såväl meny, som mat och dryck och det finns mycket att välja bland. När det gäller festmat till många gäster kan det vara en god idé att ordna en buffé där gästerna har möjlighet att välja vad de är sugna på. Självklart är accessoarerna minst lika viktiga som inbjudningskorten och det som serveras på själva festen. Kolla igenom utbudet hos Printer där du till exempel hittar snygga etiketter till bordsplaceringen.

Att ordna en fest är något som de allra flesta tycker är roligt. Ett tema ger dig också möjligheten att utforska i princip vad som helst. Med ett strandtema kan du till exempel be dina gäster att klä sig efter instruktioner på inbjudningskortet och bjuda på grillat med härliga drinkar. Förutom drinkar och tilltugg kan du också ordna bål vilket ger festen ännu en dimension. Under höst- och vinterhalvåret har du dessutom halloween och jul vilket ger dig frihet att satsa på en läskig maskeradfest eller en riktigt mysig julfest för familj, vänner eller anställda. Det är egentligen bara fantasin som sitter gränser för vad du kan hitta på.